Trädgårdsskötsel

Det är ku att göra ordning hemma och det finns så mycket som är kul att hålla på med och som man känner är något som man kommer att göra. Ja det är kul att hålla på med trädgården och trädgårdsskötsel också tycker jag. Även om jag inte är så duktig så är det kul att kunna hålla på och prova sig fram och se hur det blir, det är något som jag verkligen skulle vilja hålla på och jobba med om jag fick möjlighet men då skulle jag såklart behövs bli lite duktigare på det innan.

Kul att göra för sig själv om inte annat 

Ja att hålla på och fixa och ta hand om växter det är härligt och kul och något som jag önskar att jag var duktig på. Så det är något som jag jobbar på och som jag försöker att bli bättre på, för det är ju så som man vill att det ska bli och man vill ju ha det trevlig och fint hemma och gärna i sin trädgård om det är så att man har en trädgård. Ja det finns ju så mycket som man kan lära sig om det och det är något som aldrig tar slut och det är lite kul med det också tycker jag. Man kan hela tiden bli bättre och det finns hela tiden utrymme för förbättring och det är ju kul och härligt det.
Så det är ett projekt som jag skulle vilja ta mig an och som skulle vara väldigt kul att bli bra på. För då får man också se resultatet. Och det är ju alltid kul när man ser resultat av det som man håller på med och det är ju underbart när det är så att man kan kolla upp det och hålla på med det som man tycker om.

By manicuti, July 31, 2018, 10:11 a.m.